09Nov
2018
0
TREĆI ROĐENDAN BRAINOBRAIN VOŽDOVAC

TREĆI ROĐENDAN BRAINOBRAIN VOŽDOVAC

BrainOBrain Voždovac je sa vama već tri godine. Rešili smo da ovaj rođendan proslavimo uz brojne poklone koje smo vam pripremili.

Sa našim vrednim polaznicima iz Stepe i Šumica ORGANIZUJEMO ROĐENDANSKU ŽURKU POD MASKAMA.

Čekamo vas u subotu, 24.11.2018. u 17.30h u našem centru u Pukovnika Petra Mišića br. 4/8 (naselje Stepa Stepanović).

Za sve one koji vole da se igraju, žele da izraze svoju kreativnost i hoće da ostvare pogodnosti prilikom upisa ORGANIZUJEMO NAGRADNI KONKURS “KOJE SU TVOJE SUPER MOĆI (SUPER VEŠTINE)?”

S obzirom na to da je BrainOBrain škola u kojoj deca ovladaju nekim super veštinama koje će im koristiti celog života, pripremili smo jednostavne zadatke za sve naše buduće super junake i super junakinje.

Dakle, nacrtaj ili opiši „KOJE SU TVOJE SUPER MOĆI (SUPER VEŠTINE)?“ i pošalji BrainOBrain Deda Mrazu do 20.12.2018.

Radovi se šalju na adresu info@brainobrainvozdovac.rs ili Pukovnika Petra Mišića br.4/8 sa naznakom “Za rodjendanski konkurs”.

BrainOBrain Deda Mraz bira i nagrađuje najbolje junake i junakinje sa naj super moćima koje uz BrainOBrain školicu mogu postati još jače i moćnije:

  1. nagrada: besplatan prvi nivo BrainObrain Programa;
  2. nagrada: 50% popusta na prvi nivo BrainOBrain programa;
  3. nagrada: 25% popusta na prvi novo BrainOBrain programa.

Za sve one koji nisu raspoloženi da učestvuju u nagradnom konkursu, odobravamo rodjendanski popust od 20% za upis do 20.12.2018!

Napomena: Svi popusti za upis i nagradni konkurs se odnose samo na BrainOBrain centar na Voždovcu (za lokacije u naselju Stepa Stepanović ili SC Šumice). Popusti se odnose samo na kurs, a ne na edukativne materijale.

Za sve dodatne informacije, zakazivanje BESPLATNOG probnog časa, upoznavanje vaših mališana sa abakusom i osnovama mentalne aritmetike, kao i razrešenje dileme zašto vaše dete treba da pohadja baš BrainOBrain program možete nas kontaktirati na telefon +381 64 4430 465 ili +381 64 6459 151.

No Comments

Reply