11Jan
2017
0
Mentalna aritmetika za decu Pozarevac i Beograd Vozdovac Brainobrain

Mentalna aritmetika za decu Beograd i Požarevac – Novogodišnji upis i popust

Mentalna aritmetika  Brainobrain Požarevac i Voždovac organizuje novogodišnju upis za decu uzrasta od 4-14 godina. Samo tokom januara važi NOVOGODIŠNJI POPUST od 10% na prvi mesec.

Za polaznike u Beogradu u centru Brainobrain Voždovac, formiramo sledeće grupe:

  • Ponedeljak 19.00h – uzrast od 10-14 godina
  • Utorak 16.45h – uzrast od 4-7 godina
  • Petak 17h – uzrast od 7-9 godi.

Brainobrain Požarevac otvara nove termine:

  • Utorak 15.30h – uzrast od 4-7 godina
  • Utorak 17.45h – uzrast od 7-14 godina

Kursevi Mentalne aritmetike su odlična priprema za školu, a za školarce nije kasno da razviju uspavane potencijale, bez obzira što već znaju da računaju. Uverićete se da ovde nije samo o matematici reč, mi vežbamo moždane vijuge od najranijeg detinjstva i paralelno razvijamo i levu i desnu moždanu hemisferu.

VAK metode ucenja mentalna aritmetika

Proučavajući metode učenja zaključeno je da neka deca uče brže dok informacije primaju vizualno (gledanjem), druga deca slušanjem, a treća preko dodira. Najnovija istraživanja pokazuju da se najbolji rezultati postižu kad deca u isto vreme primaju i memorišu informacije koje dolaze vizuelnim (vid), auditivnim (sluh) i kinestetičkim (osećaj/dodir) neuronskim putevima u mozgu. Tada je i proces memoririsanja najveći i najbrži, jer dolazi do prenosa informacija s leve na desnu moždanu hemisferu, te do potpune aktivnosti mozga.

Koristeći ovu tehniku na jedinstven i inovativan način pomoću abakusa, matematike i vizuelizacije, rezultat je razvoj i povećanje kapaciteta dečjeg mozga. VAK metoda koordinira levu i desnu polovinu mozga, podstiče ga na aktivnost i otvara put prema genijalnosti.

Pozovite nas i zakažite BESPLATNI probni čas : +381 (0)60 4430 465

No Comments

Reply