11Dec
2018
0
IMG_1181

Koje su koristi programa BrainOBrain?

Koje su koristi programa BrainOBrain? Pa zar neće deca naučiti da računaju u školi? Najčešća su pitanja roditelja sa kojima se susrećemo…

Mentalna aritmetika ne pomaže samo u računanju, već omogućava da iskoristimo veći deo svog mozga u svakom aspektu života. Kako deci samo računanje ne bi dosadilo, za njih su osmišljene edukativne, kreativne i didaktičke igre koje pomažu u razvoju različitih veština. Zapravo se uz glavnu korist programa, građenje jače neuronske mreže, istovremeno radi i na jačanju mnogih drugih sposobnosti koje nam pomažu i koriste u svakodnevnom životu. Na taj način deci nikada nije dosadno, a svake nedelje odrade svoj mentalni trening kroz igru i tako  razvijaju dodatne sposobnosti.

Tokom programa se kroz različite igre i aktivnosti konstantno radi na različitim veštinama:

Brainobrain program prednosti

Ko može učestvovati u programu mentalne aritmetike?

Ko može učestvovati u programu mentalne aritmetike?

Program se održava jednom nedeljno po 2 sata. Jedan nivo traje 12 nedelja. Nakon što se obradi gradivo jednog nivoa, sledi i završni ispit i dodela diploma za položen nivo.

Sigurni smo da ćete imati još neka pitanja za nas, zato vas pozivamo da nam se pridružite na besplatnom probnom času, gde će se vaše dete upoznati sa magičnim abakusom, a vi dobiti razrešenja svih nedoumica koje imate.

Zakažite probni čas u centrima Voždovac i Požarevac na telefon broj 064 4430 465.

No Comments

Reply