07Mar
2018
0
Brainobrain Pozarevac rodjenan

DRUGI ROĐENDAN BRAINOBRAIN POŽAREVAC

Drugi rođendan BrainOBrain Požarevac proslavlja nizom aktivnosti i zanimljivih igrica za naše vredne polaznike:

Subota, 17.03.2018. u 16.00h projekcija filma “Mali veseljak”

Subota  24.03.2018. u 17.30h BrainOBrain Maskenbal

NAGRADNI KONKURS

Za sve buduće đake BrainOBrain-a  i one koji vole da se igraju i izraze svoju kreativnost pripremili smo jednostavne zadatke, a najkreativnije odgovore ćemo nagraditi popustima za upis u BrainOBrain centar u Požarevcu.

Rodjendanski mesec BrainOBrain-a uvek prati lepo raspoloženje, smeh i mnogo zabave na časovima, pa Vas pozivamo da doprinesete našoj družini tako što ćete pitati vaše mališane šta oni misle o sledećim pitanjima, a njihove odgovore podeliti sa nama:

  • Šta je to srce?
  • Šta je porodica?
  • Kako se postaje hrabar?
  • Šta je to simpatija?

Napišite nam u Inbox odgovore na neka (ili sva) pitanja i ostavite ime deteta i uzrast, kao i vaš kontakt. Po završetku konkursa, biramo najkreativnije odgovore i dodeljujemo 3 nagrade! Imena dobitnika nagrada, u vidu popusta za upis na BrainOBrain program mentalne aritmetike u Požarevcu, objavljujemo najkasnije početkom aprila na Facebook stranici Brainobrain Požarevac:

1.nagrada – 50 % popusta na prvi nivo

2.nagrada – prvih 5 prijavljenih u martu ostvaruju popust od 20% za mesec dana (4 časa) Brainobrain programa

3.nagrada – svi prijavljeni u mesecu martu ostvaruju popust od 15% za mesec dana (4 časa) Brainobrain programa

Napomena: Popust ne važi za edukativne materijale.

Nagradni konkurs počinje 07.03.2018. i traje do 25.03.2018.god.

HUMANITARNA AKCIJA – PRIKUPLJANJE DEČIJE GARDEROBE

Kako BrainOBrain ne brine samo o intelektu vaše dece, već se trudi da svi izrastu u dobre, kvalitetne ljude, ovog puta razvijamo osećaj za humanost prikupljanjem dečije garderobe i obuće za decu iz socijalno ugroženih porodica.

Pozivamo vas da se priključite našoj akciji i donesete u naš centar u Požarevcu do 31.03. 2018. dečiju obuću i garderobu koju je vaše dete preraslo ili je više ne koristi, jer je veliki broj porodica kojima ovakva pomoć može biti od velike koristi!

Za sve dodatne informacije, zakazivanje BESPLATNOG probnog časa, upoznavanje vaših mališana sa abakusom i osnovama mentalne aritmetike, kao i razrešenje dileme zašto vaše dete treba da pohadja baš BrainOBrain program mentalne artimetike možete nas kontaktirati na telefone  + 381 64 6459 150 i 381 64 4430 465.

No Comments

Reply